Comersid Galati

Comersid_despreCOMERSID Galati, se prezinta

Situata in Galati, SC Comersid SRL a fost infiintata in anul 2000, ca o societate pe actiuni, cu capital integral privat. Statutul actual al SC Comersid SRL a fost stabilit in anul 2006.
Principalul domeniu de activitate al societatii il reprezinta constructia si montajul de hale industriale si structuri metalice. In scopul satisfacerii clientilor, societatea noastra asigura proiectarea fundatiilor si structurilor metalice, precum si lucrarile de executie ale fundatiilor, impreuna cu parteneri agreati atat de noi cat si de beneficiarii lucrarilor noastre. Principiul conceptului de proiectare se bazeaza pe o eficienta maxima in utilizarea otelului, obtinand astfel greutati mici ale halelor, respectiv un pret redus de executie a investitiei.
  SC Comersid SRL are implementat si mentine un sistem de management integrat, calitate-mediu, conform conditiilor din standardele:
  - SR EN ISO 9001:2001 (ISO 9001:2000)
  - SR EN ISO 14001:2005

In prezent, dispunem de un colectiv  constituit din personal cu experienta deosebita in lucrari de mare complexitate. Personalul angajat si dotarea existenta ne permit sa executam circa 150 de tone de constructie metalica pe luna.

Uzinarea halelor si pregatirea montajului se realizeaza intr-o baza de productie avand in dotare o hala de 2000 mp, echipata cu trei poduri rulante si un numar de suficient de masini unelte care sa asigure prelucrarile necesare; echipamente de sudura in mediu neutru de CO2; doua adregate de taiere cu plasma etc. De asemenea detinem o suprafata exterioara betonata de 2600 mp care ne permite depozitarea in bune conditii ale metalelor si produselor finite.

Pentru realizarea montajului si inchiderii halelor cu panouri termoizolante, avem doua echipe specializate si doua macarale de montaj de 12,5 tf.

Comersid News

Newsletter

Nume:
E-Mail:

34 WebDesign - Imaginea ta pe net, la ...un click distanta!