Comersid Galati

Termeni si conditii

Termeni şi condiţii de utilizare a website-ului S.C. COMERSID S.R.L. Galati

Bine ați venit!

Acest website: http://www.comersid.ro/ este furnizat de COMERSID SRL Galati şi poate fi folosit numai în scopuri informaţionale.

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai ușor și rapid informațiile necesare.

COMERSID vă permite dreptul non-exclusiv, netransferabil şi limitat la acces, folosire şi expunere a site-ului și a materialelor prezente pe acesta.

Prin utilizarea site-ului sau descărcarea de materiale de pe site, sunteţi de acord să respectaţi termenii şi condiţiile stabilite în această notificare. Dacă nu sunteţi de acord să respectaţi termenii şi condiţiile, nu utilizaţi site-ul sau nu descărcaţi materiale de pe acesta.

COMERSID îşi rezervă dreptul de a schimba termenii şi condiţiile la anumite intervale de timp fără notificare prealabilă. Astfel de modificari vor fi aduse la cunoștiința utilizatorului prin afișare pe site-ul web la www.comersid.ro.

Puteţi printa o copie a informaţiei de pe website numai pentru uz personal. Dacă folosiţi website-ul în alte scopuri puteţi încălca drepturile de autor şi alte legi şi puteţi fi răspunzător pentru utilizarea neautorizată.

COMERSID îşi rezervă dreptul, la liberă alegere, de a corecta orice greşeli sau omisiuni în orice parte a site-ului.

Drepturile de proprietate intelectuala

Conținutul acestui website vă este oferit doar pentru uzul dvs. personal, cu scop informațional, și nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, vandut, licențiat sau folosit în orice alte scopuri fără a obține în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate intelectuala.

Confidențialitate

COMERSID SRL nu garantează că folosirea de către utilizator a acestui site va fi confidențială. COMERSID nu este responsabil pentru nici o pagubă pe care o suferă utilizatorul sau altă persoană ca rezultat al confidențialității cu privire la folosirea de către utilizator a acestui site.

Diverse

Termenii şi condiţiile şi relaţia dintre dumneavoastră şi COMERSID sunt guvernate de către legile din România, fără referire la conflictul legislativ.

Comersid News

Newsletter

Nume:
E-Mail:

34 WebDesign - Imaginea ta pe net, la ...un click distanta!